Chrome Pointer

Seriöst.

   "WOHO, BESÖK MIN BLOGG, DÅLIG UPPDATERING OCH DÅLIG DESIGN!"
 
   Jag avskyr då det ständigt görs reklam för bloggar i spelet. Jag vill alltid hitta nya SSO-bloggar att läsa, men jag avskyr att se webbadress efter webbadress skrivas ut i Caps i chatten. Särskilt då folk säger "dålig uppdatering och dålig design". Förväntar man sig då något slags erkännande då folk ska säga "näää, din blogg är inte dålig".
   Fast sen ogillar jag också skarpt då folk säger tvärt om, "bra uppdatering och bra design". Okej? Nu låter jag antagligen jättedryg men jag tycker verkligen inte om bloggreklam i spelet. Sen finns det ett par bloggar vars adress skrivs ut tjugotalet gånger om dagen - jag anser det som spam personligen, men sedan vet jag att jag stör mig extra mycket på just reklam.
 
   Kan inte spelchatten få ägnas åt andra saker än "BESÖK MIN BLOGG"? Det känns så onödigt. I princip 98% av alla SSO-bloggar går lätt att hitta med hjälp av Google, Bloglovin' och/eller listan över bloggar på Wikin.
 
   Sorry för negativiteten, men aja.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.