Chrome Pointer

Scarecrow Joe- förlåt, Håkan-Kråkan

   Stackars kille, Håkan-Kråkan. Känns inte som det mest schyssta smeknamn man kan ha. Scarecrow Joe, det var grejer det. Nejmen det är ju hans engelska namn, och jag tycker det har en bra klang till sig.
   Håkan då, han är den enda(?) manliga karaktären i Jorvik som har... oj, hur sjutton ska man uttrycka sig här? Kvinnliga ljud? Det låter lite fel... Om man pratar med honom svarar han med en kvinnlig röst, typ. Samma röst som om man skulle snacka med typ Jenna. Tror jag.
   Okej, vi har den där stackars snubben som står mitt ute i ingenstans och varje gång någon olycksalig själ vill testa att hämta det gyllene äpplet måste han kuta järnet över halva Gyllene vägen för att inte få en av skugghäxornas hopkok till bomber i skallen. Han måste få en väldans massa motion av det.
   Nämen stackarn kunde väl få lite annat att göra. Vore najs om han delade ut något annat uppdrag i framtiden.
 
 
 
 
   Åh jösses, mina nästan-mitt-i-natten-flum. Hög på socker och koffein. Det är grejer, det. Kanske skulle kunna skriva en rap-låt av bara farten.


Alfn

Hen kanske är en flicka.

Svar: Fullt möjligt, jag har funderat på möjligheten att denne kråka är spelets första transvestit :P
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.