Chrome Pointer

Såhär bra går det då man har tråk

 
   Astronauten Iddy Palema har landat jao
 
 
   Nejmen jag är trött och uttråkad. Jag kan faktiskt utlova en bild liknande den på Enjolras i morgon- eller nej nu ljög jag, den blir någon slags korsning mellan bilden på Enjolras och den här ovanför, fast en annan häst ska då stå i centrum. Och mina redigeringsskills sätts på mindre prov.
   Men det är för morgondagen. Jag måste ju ha något att göra medan servern är stängd under uppdateringen.
 
Edit: Morgondagens väntan på uppdateringen blir bildredigering + Bones - YAAY, nya avsnitt på Swefilmer ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.