Chrome Pointer

Ryktet går...

   Det var en tjej som i Globalchatten sa att hon var kusin till Game Master Heather och att den nya Jorvikdelen ska öppnas inom 5-6 veckor. Nu är det bara till att se om det stämmer :P
 

  Fått bekräftat av GM Elise att det här INTE stämmer. Familjerna till GM's vet ingenting alls om vad som kommer släppas i spelet och ingenting är sant så länge det inte bekräftats av en GM. (Plus att alla GM Heathers kusiner ska vara 30-åriga män, haha.) Bra att veta :)


Jenny Skydawn

Men haha cx Detta låter intressant och kul..! Att få höra liksom. Nu får vi se om hon har rätt :P

Svar: Ja, det gäller bara att ha tålamod att vänta så länge xP men det låter ju rätt rimligt, ändå :)
Esmeralda Silverforce

Jenny Skydawn

men precis haha x3

Genevieve Nightbard

Om så är fallet räknar jag med information ganska snart, med tanke på att de var tidiga med att ge oss info om att GÅD var på gång!

Svar: Ja, jag tänkte också på det, vi får helt enkelt hålla utkik i nyheterna :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.