Chrome Pointer

Positivt överraskad

   Jag tänker inte skriva ut några detaljer (avskyr spoilers på bloggar), men jag tycker att uppdragen nere hos Mr Jag-svävar-på-små-rosa-moln och Mrs Jag-har-rymt-från-en-mentalanstalt är riktigt bra. Solgården börjar ta form, den är vacker. Riktigt trevligt. Börjar fundera på om de där båda i hemlighet sympatiserar med Solens Cirkel. Jag gillar verkligen att det är en helt ny ryktesfraktion, jag har saknat att jobba sig upp i graderna. Okej, jag har A.A.E. och Fiskeklubben men de är ju så svåra att bli kända hos så de räknas typ inte.
   Det har visserligen varit väldigt korta uppdrag varje dag hos Björn och Agnetha, men det blir värt det i längden. Man vet att man har något litet att se fram emot till nästa dag, man vet att något nytt kommer hända. Jag skulle faktiskt gilla om det blev fler uppdrag på det sättet med nya ryktesfraktioner- omg. Det är ju alldeles utmärkt att jag först nu inser att vi kommer stöta på fler ryktesfraktioner i Södra Jorvik. Haha, jag hade faktiskt helt missat det faktumet. Det lär bli absolut minst tre-fyra stycken va, med tanke på hur stort området är?
 
   Nej, nu ska jag göra lite nytta åt mig själv. Dags att fortsätta med att anteckna monologera till de blå uppdragen! (Jag kan säga att jag skriver så litet jag bara kan i mitt stora skrivblock men jag har täckt ca 5 A4-sidor med text under den här veckan...)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.