Chrome Pointer

På tal om chatten...

   En sak som inte blivit bättre är grejen då folk ska göra reklam för sina bloggar i chatten. En gång - okej, det kan till och med jag ta, men jag tycker det är jätteirriterande då samma meddelande skrivs i chatten tio tusen gånger på en dag "Hallå, kolla in min blogg som är bra och blabla". Och om man påpekar saken blir tyvärr svaret ofta "hur ska folk då hitta min blogg?".
 
   Jo det är så här, kära barn, ungdomar och vuxna, att det finns en otroligt trevlig sökmotor som heter Google. Där kan man Googla. Okej, nu blir det bara fånigt.
   Tips nummer 1: Googla efter SSO-bloggar.
   Tips nummer 2: Titta på Wikins sida om SSO-bloggar
   Tips nummer 3: Kommentera mycket på andras bloggar. Folk lär ju då titta på din blogg så länge du länkade den i din kommentar.
   Tips nummer 4: Se till att själv länka till andra bloggar. Det är ett bra sätt att hjälpa andra att hitta fler bloggar och så har man själv gjort en god gärning och det ska tydligen kännas rätt bra, har jag hört.
   Tips nummer 5: Fråga en annan bloggare om denne vill utbyta blogglänkar. Du har den bloggarens länk på din blogg, den bloggaren har din länk på sin blogg.
   Tips nummer 6: Använd Google, eller någon annan sökmotor om du inte gillar Google (använder någon verkligen Yahoo?) och sök på bilder från Starshine, Star Stable och SSO. Kan lova att du då hittar finfina bilder som olika bloggare lagt ut på sina bloggar och ja, jag tror ni fattar grejen.
 
   Så gör en ansträngning utanför spelet istället för att spamma bloggadresser i spelchatten, i längden blir det roligt och trevligt för alla inblandade :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.