Chrome Pointer

Övning - realism

   Jag ritar gärna hästar, och och då är det verkligen hellre "gärna" än "bra". Igår satte jag mig med utmaningen att försöka rita lite mer realistiskt. Tycker ändå att det gick rätt bra. Är inte helt nöjd med den övre bilden (särskilt inte hästhuvudet, men jag har mycket svårare att rita hästhuvuden vända åt höger, så det var svårt), men den undre gillar jag skarpt. Det blev riktigt bra linjer. Fast skuggningen hamnade på någon annan planet tror jag...
   (Ser ni att det här var meningen att föreställa Iddan och Ash? Hehe...)
 
 
   Kan ju säga att det här INTE var ritat helt för fri hand, så duktig är jag inte. Googlade på hästbilder, letade upp bilder med bra linjer och mätte upp proportioner. Att veta hur långt ett ben eller hur lång ryggen ska vara, bara det gör saken så mycket lättare. Sen att kunna dubbelkolla på en referensbild tycker jag är så himla bra, om man börjar fundera på hur skuggor kan falla och såna saker. Så hästen här på bilden ovan hade faktiskt en ryttare på ryggen i originalformatet.
 
   Söker faktiskt lite kritik och uppskattar verkligen om ni vill hjälpa mig. Vad görs bra och vad bör förbättras? (kanske svansen på den där stackars hästen på den övre bilden, hehe, jag tycker det är jättesvårt att rita hår alls ^^')


Genevieve Nightbard

Åh, hår är min favoritdel. Prova att göra väldigt snabba men svepande rörelser? Det kan ta lite tid att få håren att hamna rätt om man gör det fort, så att de inte börjar helt ojämnt. Men det sätter sig fort!

Svar: Tack för tipset :D
Esmeralda Silverforce

Jenny Skydawn

Åh vad duktig du är! Skulle du vilja rita mig? :D

Svar: Tack så mycket :D Oj, det vet jag inte om jag vågar, människor överlag tycker jag är otroligt svårt :s
Esmeralda Silverforce

Lucy Westlake

Vad duktig du är :D

Svar: Tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.