Chrome Pointer

Om ni undrar...

   ...varför jag hela veckan har stått framför de NPC's som delar ut dagliga uppdrag i evigheter är det så att jag har skrivit in hela deras monologer på Wikin - jag skriver ner det de säger för hand, och i efterhand skriver jag in det på Wikin. Har valt att göra det istället för att använda Fraps, för jag blir jätteförvirrad av att växla mellan olika fönster hela tiden då jag ska skriva.
 
   Så till de stackare som förskt få kontakt med mig medan jag har stått still sådär, sorry, jag har helt enkelt inte sett er ^^''


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.