Chrome Pointer

Om det inte går att hitta bilder i spelet...

   ...så får man ta till andra metoder för att fylla ut Wikin.
 
   Just ureken är mer så att jag vete sjutton vad jag ska ta mig till med den... minns inte riktigt var den är i spelet. En stor ek, så länge som den verkligen stämmer in på beskrivningen så kan den faktiskt få en tillfällig bild. Dock är den förstås inte färdig än, till att börja med ska den scannas in i datorn och sen blir det till att gå loss på den i Photohop.
   Andra saker som ska kirras på samma sätt är GED's logga och Aideens tårar. Än så länge.
 
   Jag gillar att vara nörd.


Felicia Greenhill

Omg vad bra du ritar!! Ska bli jättekul att se det färdiga resultatet! :D

Svar: Tack så mycket, vad gulligt av dig ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.