Chrome Pointer

Ny morgon!

   Tittade ni på Eurovision? Jösses, Tumblr exploderade. Rumänska vampyrer och gratis alkohol från Grekland och Eric Saades återanvända bur från landet som ingen kan stava till alls, Lynda Woodruff som är ute och susar, broar som byggs... jag har varit beroende av ESC sedan 2006 och det här var ett otroligt stort moment för mig, så jag hade en galet rolig kväll framför tvn igår :) Tittade ni?
 
   Ny morgon, omladdning nu, jag ska försöka vakna upp lite. Söndag nu, massa uppdrag ska kirras och jag behöver samla JS för att färdigställa den outfit jag bestämt mig för att mejla in till SSOs tävling.


Lucy Westlake

Wait what vad heter du på tumblr O.O

Svar: Monokerus :)
Esmeralda Silverforce

Lucy Westlake

Följer dig nu, heter klaustrophic :)

Svar: HAHAHA vafasen, är det du? x)
Esmeralda Silverforce

Lucy Westlake

Jaa HAHHA :$

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.