Chrome Pointer

Nu sjutton...

   Jag blir faktiskt lite taggad, jag tror faktiskt att jag ska försöka börja tävla i ett par championat framöver och känna mig för. Anledningen? Jag vill ha priserna o.o Då championaten först kom ville jag tävla i dem för att få ihop en av varje rosett, men jag insåg snabbt att jag inte hade en chans i de grupperna jag hamnade i, med några av de duktigaste spelarna på svenska servern.
   Jag lär väl inte ha mer tur nu, men däremot får jag ta och träna som bara den för nu vill jag faktiskt ha ett par medaljer att pryda mina fina hingstar med :)
 
 
   Jag älskar de här officiella screenshotsen som släpps varje onsdag, de är alltid så fina ♥
 
 

  EDIT: Asså vafan, fattar inte varför jag startar ca fem sekunder efter alla andra vartenda gång jag provar att vara med i ett championat? Det är ju inte så konstigt att jag inte har en chans, nu minns jag återigen varför jag avskyr att tävla i championaten...


Susan Moonstar

Gör jag med, det är sjukt irriterande :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.