Chrome Pointer

Nu är det slut för idag

   Som sagt, jag älskar Eurovision och nu börjar snart finalen. Titta på den, skratta åt det som är dåligt och sjung med i det som är bra. Jag tycker inte det är särskilt många jättebra låtar med i år, men jag tycker att finalen blev riktigt skaplig faktiskt. Kom igen, vi har allt från gratis alkohol med glada greker till en islänning som ser ut som Thomas G:sons lillebror som sjunger "jävla liv" i en hel refräng. Okej, kanske inte de bästa exemplen, men det är roligt ändå.
   Jag kanske borde skaffa mig ett liv.
 
   Jag återkommer i morgon. Till dess, ha det bra, lyssna på musik och gör massa annat roligt.
 
   PS. Lynda Woodruff är det bästa som hänt Sverige sedan SSO släpptes. Typ.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.