Chrome Pointer

"No pity for the banned"

   Jag har tidigare tipsat om SSO Ride Through, som drivs av Maggie Oldcamp. Sidan är helt på engelska och Maggie lägger upp spelets uppdrag i kronologisk ordning, vilket verkar vara till hjälp för många. Jag föjer bloggen då den är perfekt för mig med Wikin - jag kan inte citera något, då jag vill ha det exakta citatet på svenska, men om jag behöver kolla upp mindre detaljer passar det alldeles utmärkt att titta igenom bloggen. Maggie har också sammanställt en i princip komplett lista av alla spelets kläder och utrustning och har lite annat smått och gott på sidan.
 
   Det som fångade mig den här gången var ett inlägg där hon förklarar spelets enkla regler för de som vill undvika att bli bannade. Jag är helt inställd på engelska just nu så jag kan inte riktigt uttrycka mig på svenska, hehe. Men inlägget är klart läsvärt, liksom hela hennes blogg.
 
   Läs Maggies inlägg här.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.