Chrome Pointer

New Day Ahead

   Okej, mål för dagen - Fortsätta dokumentera Mr Trouts dagliga uppdrag, lägga in antalet andra uppdrag jag inte har orkat med på Wikin, kanske försöka börja med att få lite ordning på butikernas sortiment. Jobbigt. Menmen, är man en nörd så är man. Jag bär min nördtitel med stolthet.
 
   Just nu ska jag fakiskt iväg och utföra lite ärenden, men det lär gå rätt fort. Jag gillar att göra saker så tidigt som möjligt på dagarna för att sedan kunna chilla ostört under en längre tid senare, så jag har suttit sedan klockan sju och väntat på att mitt lokala köpcenter ska öppna ^^ Jag hade lite bra inläggsplaner igår (som jag självklart glömde bort sedan, sådär lite lagom duktigt) och om jag kommer på vad de handlade om igen så lär det bli ett eller två lite längre inlägg senare idag :)
 
 
   Jag har en fråga till er nu - har ni spelat Starshine Legacy och de fyra Star Stable-spelen? Vilka isf? :)


Nadia Moonnight

Jag har spelat StarShine,det tredje spelet den om Anne :) Jag verkligen älskar det spelet :3

cynthia mountainheart

Jag har spelat StarStable vintryttaren och StarShine Lagcay ep. 1.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.