Chrome Pointer

Namnet Esmeralda

   Namnet Esmeralda betyder "den lysande", det har jag förklarat för er tidigare. Men namnet har faktiskt en mening för mig personligen också.
 
   Innan SSO... det första jag tänkte på då jag hörde "Esmeralda" var den grönögda hjältinnan i Disneyfilmen. Ni vet vem jag menar. Om inte saknar ni den allmänbildning som krävs för att få kalla sig barn i det här landet. Men det är inte allt, förstås. Jag hittade den här i min bokhylla häromveckan, och kände att jag ville visa den.
 
   Jag började rida då jag var tio och slutade med det för precis en månad sedan (pga min egen hälsa). Den sommaren då jag lärde mig de allra första grunderna fick jag låna en ponny på en ridskola. En liten korsningsponny som hette Ezmeralda.
   Därför blev det också en liten kul grej då jag valde namnet till SSO. En liten hyllning till min första favorit. Jag fick rida henne också året efter, men nu i somras då jag åter var på ridskolan frågade ägaren om jag ville rasta henne under ungefär en vecka.
   Så jag fick återbekanta mig med lilla Ezzie, som startade allt. En ponny jag var väldigt rädd för på marken då jag var yngre, men som jag nu verkligen kunde se pärlan i. Jag hade jätteroligt i somras med Ezzie, och jag tror att hon hade rätt roligt också, då vi galopperade ute i skogen, hoppade småhinder i ridhuset och hängde vid grässlätter medan hon torkade efter att ha blivit avduschad.
   Vågar nog säga att det här är den enda bilden ni någonsin kommer få se av mig, men här är hon iaf, min lilla prinsessa. Jag blev kär på nytt i somras och just nu längtar jag till sommaren så jag får chansen att åka tillbaka och hälsa på lillflickan.
 
   Tänk vad mycket som kan finnas bakom ett litet namn, eh?


Anna Waterdawn

HAHAHA OMG, jag har ridit där!! :D

Svar: Vad roligt :D Jag bor väldigt långt bort så jag är bara där ett par veckor om året, tyvärr.
Esmeralda Silverforce

Anna Waterdawn

Haha, jag bor hyffsat nära. ;)

Svar: Vilken lyx! De två veckorna jag spenderar i det stallet varje sommar är de bästa på hela året, jag älskar både hästarna och anläggningen ♥
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.