Chrome Pointer

Någon som vet hur man kodar Wikis?

   Jag är körd och ska sova. Har haft totalt slagsmål med startsidan på Wikin, det mesta går som jag vill - men den där reklampelaren till höger. Den kan få vara där, okej, men den ska fanimig (nu är jag trött och pallar inte hålla mig till snällt språk, ursäkta) inte hålla på och skjuta ner mitt reglage! Sen vet jag inte om det bara spunkar på min dator, men jag tvivlar på det eftersom jag har en väldigt bred skärm som i 99% av alla fall någonsin visar kodning så bra som det bara går. Den där gudsförgätna innehållsboxen som jag velat ha bort i ett halvår försvann till sist, tack och lov, och det med en yttepytteliten kod... ÅÅÅH jag hatar att koda Wikis :( Varför kan de inte vara logiska som med vanlig HTML-kodning?
 
Nejmen om någon fattar hur fasen man gör kan denne ängel gärna antingen berätta för mig hur man gör eller försöka lösa problemet på något vänster. Den klassiska "Width" ville tydligen inte vara med...
 
   Någon som förstår vad jag är ute efter?
 

BAHAHAHA I DID IT!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.