Chrome Pointer

Mysterierna i Hollow Woods

   Hollow Woods sägs vara fullt av mysterier. Det var åtminstone det man fick veta då man först tog sig in i skogen. Men mysterier, det vete sjutton. Det största mysteriet man än stött på i skogen är det övergivna sommarhuset, och frågan vem det nu är som kastar massa skräp i skogen varje måndag.
   Ska vi förvänta oss mer mysterier i Hollow Woods? Eller har skogen inte mer att erbjuda i hemlighetsväg?
 
   Det vore roligt om det hände mer grejer i skogen. Jag tycker det är en härlig plats.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.