Chrome Pointer

Mycket klagomål

   Det var många som igår klagade över att uppdateringen var för liten. Tre hästar och tre träns.
 
   Minns ni senast det var klagomål på den här nivån? (Okej, de var faktiskt värre då.) Det var i april. Veckan då cowboybootsen kom, samtidigt som t-shirttävlingen började. En liten uppdatering, visst. Men veckan efter det kom nya uppdrag, veckan efter det kom ett nytt championat, veckan efter det kom hästarna.
 
   Nu vet jag självklart inte vad som kommer hända framöver, men om vi får så pass små uppdateringer tror jag det tyder på att nya saker händer bakom kulisserna. Jag tror att SSO-teamet gör mycket mer än vi kan föreställa oss, för jag gissar att dessa sex personer har händerna fulla då de ska styra upp spelet och fixa nytt material varje vecka. De ska öppna Jorvikstallet, de ska öppna Dinodalen, de måste göra något åt den där censuren (det går ju inte att föra ett normalt samtal tack vare den, de måste ju göra någonting), de jobbar med nya hästar, de jobbar med nya kläder, de jobbar med nya uppdrag, ska se till att huvudstoryn inte krackelerar ju längre den kommer (cred till den som skriver manuset, säger jag), ska se till att det varje vecka finns något av mening att släppa så att x antal tusen spelare ska bli nöjda...
   Det är därför jag spunkar ur på de som klagar över SSO-teamet. Jag har visserligen aldrig kodat något mer avancerat än webbsidor, men man förstår ju att det tar tid. Eller det kanske man inte gör. Jag har växt upp med Zoo Tycoon, och sett mängder av olika designprojekt som duktiga människor från hela världen har gjort för att kunna använda i spelet. De av er som spelar Zoo Tycoon 2 ska absolut kolla in Aurora Designs, som fick mig att intressera mig för speldesign. Att bygga upp en 3D-modell, att rigga den till olika rörelser, att se till att den fungerar tillsammans med andra modellers andra rörelser, att se till så att servern inte klappar ihop då 20 000 pers spelar samtidigt...
 
   Jag tappar ämnet som vanligt. Men ni kanske förstår vad jag menar? Sätt er själva och bygg upp ett onlinespel från scratch. Jag väntade på SSO sedan det ryktades om det strax efter att Sommarryttaren släpptes (när kan det ha varit, 2008?), jag kan allt ta att några uppdateringar är lite mindre.


Selena Flowerfall

Håller med dig till 100 %! Kan inte folk bara vara lite nöjda? Jag menar, i förra veckans uppdatering kom det ju jätteroliga uppdrag, det var inte så längesedan hästfunktionen kom osv. Och jag menar, det kom 3 nya jättefina hästar i denna veckans uppdatering, 3 nya träns och en tävling. Jag tycker inte att det var så dåligt! :) Och precis som du skriver, mindre uppdateringar tyder säkerligen på att de jobbar på en större. Jag tycker att vi ska vara glada för att det här fantastiska spelet finns! :) Visst kan vissa uppdateringar vara lite tråkiga, men det blir ju inte bättre av att man klagar. De har nog fullt upp, de utvecklar ju spelet hela tiden! :)

Svar: Bra skrivet :)
Esmeralda Silverforce

Rose Grönkulle

Oj, kände mig tvungen att kommentera något för det här var nog det bästa blogginlägg jag läst på väldigt länge.

Jag tror dem flesta inte riktigt förstår hur mycket jobb det är med SS. Tänk bara när GÅD öppnade tex, då var det ett stort nytt område, en massa uppdrag, nya kläder osv som de klämde in på bara några timmar (visserligen hade det förberetts innan, men ändå). Och i stället för att ställa in uppdateringen den veckan pga Nationaldagen släppte de den det hela en dag tidigare. Visar inte det att ss-teamet jobbar otroligt mycket på det här? Vi borde vara tacksamma ist för att bara gnälla.

Svar: Ojoj, tack för de fina orden ^^' Så sant som du säger, att vi fick en uppdatering på första maj tycker jag också är helt fantastiskt!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.