Chrome Pointer

Min ryggsäck

   Jag har alltid militärisk ordning i min ryggsäck i spelet, och bär alltid med mig så lite som möjligt.
   Högst upp till vänster har jag alla skötselgrejer till pållarna, jag har alltid en höbal med mig.
   I en fallande kolumn till höger har jag såna där "övrigtgrejor" som jag vill ha med mig men som jag kanske inte alltid har användning för. Numera består dessa grejer av fiskespö och cirkusbiljett - till vintersäsongen ligger renpulvret i den kolumnen också.
   Nere i vänstra hörnet ligger min tävlingsutrustning, som numera används ytterst sällan. Har tröttnat lite på SSO's tävlingar efter att ha kört i princip vartenda en av dem nästan varje dag sedan spelets start.
   Enda grejerna som får ligga var som är de som dyker upp i uppdrag, typ skyffeln och höet man får då man ska  göra stallsysslorna. Man har dem ändå under så kort stund så det gör detsamma var de ligger tycker jag.
 
   Om jag fick bestämma själv över hur ryggsäcken fungerar skulle jag vilja ta bort den där soptunnan. Om jag inte minns fel nu så finns det en soptunna vid alla butiker? Jag är nämligen rätt nojig av mig och tror alltid att jag ska råka kasta saker i tunnan. Samma sak i sadelkammaren, gillar inte soptunnan där heller. Däremot om det fanns en soptunna ståendes bredvid garderoben i stallet, och att man kunde lägga grejer där, det skulle jag gilla.
 
   Hur ser era ryggsäckar ut? Är ni sorterande eller tycker ni det är okej att ha grejerna huller om buller?


Renee Bluebridge

Jag brukar ha min väska sorterad c: Men eftersom jag har klubboutfiten i väskan (man vet aldrig när den kan behövas) och tävlingskläder kan det bli stökigt :P Så först ligger klubboutfiten längst upp i väskan, sen lägger jag ett redskap (som hinken) som indikerar att nu tar plaggen till klubboutfiten slut, sen efter redskapet lägger jag tävlingskläderna så att kläderna inte ska blandas ihop :P

Anonym

Jag har skötselgrejer längst upp, sen braattha grejer (fiskespö, cirkusbiljett), min tävlingsoutfit och om jag har på mig tävlingsoutfiten har jag min rosa outfit i väskan :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.