Chrome Pointer

Lugn kväll

 
   Alla blå uppdrag gjorda både igår och idag. Just nu satsar jag på att köpa hästskor till Iddy, så att grabbarna inte behöver dela på samma par skor. Sedan tror jag faktiskt att jag ska samla ihop till ett tredje par direkt, så att min nästa pålle har ett par skor redan från början. Två par skor. Fyra fötter. Äh, ni fattar, ni är smarta.
 
   Nu blir det lite bildsortering för min del, jag fotar väldigt mycket i Fraps till både blogg och Wiki och jag vill inte att mina hårddiskar ska fyllas upp mer än nödvändigt just nu.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.