Chrome Pointer

Lite tankar runt hästfrisyrerna

   Jag har tidigare skrivit om dem. Jag totalsågade knopparna. Det måste jag faktiskt göra igen. Varför har de hästarna ingen pannlugg alls? Inte ens en knopp i pannan? Och varför har de världshistoriens fulaste svans?
   Det är faktiskt jättesynd, för jag hade verkligen sett fram emot knopparna. Därför får jag återigen uttrycka min önskan om att kunna välja svans, man och pannlugg separat för att kunna välja det man själv tycker bäst om. Jag tycker alla manstilar är jättefina, jag avskyr två av svansarna och det här med pannluggen reagerar jag på för att... liksom vilken häst har inte pannlugg? (Så länge man inte rakat av den, vilket jag inte tycker är schyst mot hästen...)
 
   (Ber om ursäkt för sågningen om någon nu tycker det här är det snyggaste på jorden, men jag tycker verkligen det är vidrigt)

  Nummer 1 är originalmanen, som jag tycker mycket om. Svansen ser naturlig ut och jag tycker den är rätt snygg.
   Nummer 2... Manen tycker jag är väldigt snygg. Skulle gärna använda den faktiskt, om jag bara fick ta bort svansen. Den ser inte särskilt naturlig ut och jag tycker mest den ser ut som en hackig klump.
   Nummer 3 tycker jag nog är snyggast av alla. Lång, snygg man, lång, härlig pannlugg och tjock, luftig svans.
   Nummer 4, knopparna. Knopparna - underbara. Pannan - vidrig. Svansen - en ful klump utan textur. Dessutom tycker jag inte om svanssättningen på hästen, alltså jag tycker att svanshållningen ser onaturlig ut.
 
   Så ja, jag tycker mycket om alla manstilar. Avskyr två svansar. Hatar en pannlugg. Så, nu har jag fått ur mig det. Nu ska jag försöka vara lite positiv under resten av dagen.
 
 
   Vad tycker ni om det här? Har ni några förhoppningar på denna kommande funktion? Jag vill väldigt gärna veta era åsikter och tankar!


Cecilia Starhill

Hehe håller faktiskt med dig :3
Skulle vilja kunna välja man, svans och pannlugg separat.

Genevieve Nightbard

Håller med, jag är ju lite småkär i Enjolras man och skulle vilja prova den på Nightsong. Jag menar, det skulle ju ändå fungera att den växer ut och blir längre? (annars är jag ju inte helt pigg på att ändra saker när han hängt med så länge..!) skulle även vilja se den långa på en svart häst!

Bambi Deerheart

Jag är inte heller så förtjust i knopparna ^^
Kan ju vara fint till dressyr, men inte annars :/

Bella Eastlake

Jag däremot älskar "knopp-svansen" den är rakt klippt, inte för tunn eller för tjock. Precis som tävlings hästar - me looooove *w*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.