Chrome Pointer

Längtar

   Jag vill så gärna ha in en till häst i mitt stall, nu är jag jättetaggad på att träna en till pålle! Så jag hoppas verkligen att det på onsdag antingen kommer en häst som det säger "klick" med eller att byta-man-och-svans-funktionen kommer så att jag får hem en ny pålle.
   Jag har faktiskt tänkt tanken på att köpa henne redan nu och invänta den nya funktionen, men... det känns fel. Dels känns det fel för hon kan inte se ut så som hon gör nu, jag behöver förändringen för att hon ska passa i min mall, dels vet vi ju inte hur funktionen kommer fungera då den väl kommer. Ska det bli möjligt att ändra hästens man och svans direkt vid köpet av den, eller måste man gå till ett speciellt ställe och betala för saken? Det är saker vi inte vet än, och därför har jag inte vågat ta hem min nya häst än.
 
   Tror ni att ni kan gissa vilken av hästarna det är jag vill ta hem till mitt stall?


Siri Moonbear

En Sissihäst aka en apelkastad pålle? :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.