Chrome Pointer

Kan inte låta bli att undra...

   Om Star Stable Online inte hade ändrat sitt grundkoncept, om det hade blivit så som det var planerat från början... hur hade vår spelupplevelse varit då?
 
 
 
 
   Kommer vi få se de här platserna då vi kommer till den södra delen av ön? Jorvikstallet vet vi om, frågan är om kvarnen är med. Frågan är om saker och ting ser ut så som vi föreställt oss.


Alicia Starnight

Vad är det där för version? :)

Svar: Det var de previews som släpptes runt 2007, då SSO började utvecklas - men idén skrotades, företaget såldes och nuvarande SSO började utvecklas istället, om jag fattat saken rätt :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.