Chrome Pointer

Jösses i min lilla låda

   Hade tänkt komma hem lite tidigare idag men den lugna kvällen/natten med mina kamrater slutade i smärre blodbad på akuten, hehe. Jag har suttit "barnvakt" åt min kära kamrat tills hennes föräldrar kom hem, vågade inte lämna henne ensam eftersom hon svimmat på morgonen. Kaos på hög nivå, så går det då man försöker stänga altandörrar! (Seriöst, sjukaste olyckan jag varit med om)
 
   Okej, nu kan jag andas igen. Idag är det söndag, vilket innebär att det är en lite tristare SSO-dag. Som sagt, söndagsuppdragen är inget för mig. Men hästarna ska skötas, Rosie ska mjölkas (som sagt, jag är mest besviken på att det är så väldigt få uppdrag, jag gör dem ändå) och jag ska upp till Ydris och inspektera lite till. Ash har inte varit i cirkustältet än så det ska det bli ändring på.
 
   Japp. Får se om jag lyckas hitta på någe roligare.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.