Chrome Pointer

Jag som avskyr fisket...

   ...har ju ändå hoppats på att vi ska få fiska i Moorland. Jag spenderar ju väldigt mycket tid i SSO och har mycket dötid, så det är mest för att jag vill ha något att göra. Och det verkar som att det håller på att hända grejer vid Moorlands södra strand just nu!
 
   Det är en sak som är så häftigt med onlinespel som SSO, som utvecklas hela tiden. Jag har sett nya grejer komma varje vecka i ungefär ett och ett halvt år och det är så otroligt härligt att se den här världen växa, bli större och bättre. Nya uppdrag, nya människor, nya tävlingar, nya sysselsättningar, nya funktioner, nya platser, ibland glömmer man bort hur mycket vi får ut av SSO varje vecka. Det är så roligt att jag till och med kan bortse från att jag inte tycker om fisket egentligen. (MER RYKTE HOS FISKEKLUBBEN, YAY!)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.