Chrome Pointer

Jag säger emot mig själv

   Jag sa senast förra veckan att jag inte tänker gissa vad som händer i uppdateringarna, eftersom jag alltid lyckas gissa fel, men just nu är jag riktigt taggad inför morgondagen. Vi har en stängd affär i Silvergladebyn som vi vet åtminstone har planerats för, eftersom vi såg den redan i vintras då man kunde gå in i den. Vi har en stängd dekorationsshop uppe i Observatoriet. Vi har nya stigar kring Observatoriet. Jag läste på någon blogg att bergen bortom Fornkungens bergsväg har fått lite ny struktur.
 
   Det finns alltså rätt mycket att se fram emot, kanske inte bara till i morgon utan för en längre tid framöver. Mitt stora hopp är att byggställningarna i Moorland tas ner. Dock tvivlar jag lite på det, de har varit uppe så länge nu, men jag tycker det är väldigt synd eftersom det är den första bilden en ny spelare får av spelet - "In construction", liksom. Nja. Dessutom sätter jag nu mitt hopp till att man där kan ändra man och svans på sina pållar, för om så är fallet kommer jag snart få mig en sysselsättning i att träna en ny häst.
 
   På tal om nya hästar - om det kommer några hoppas jag att de kommer till Vingården. Det känns lite tomt i den hästmarknaden, nu vill jag ha lite liv och rörelse där! Inget stall utan en häst.
   Men bland de planerade hästraserna är det inte många kvar nu. Efter vad olika GM's har sagt har jag fått intrycket av att de planerar att släppa många fler, men man vet ju aldrig. Men av de vi har kvar så bådar det gott - Westfalisk och Selle Francais kanske jag inte är jätteintresserad av på pappret, men förutom de båda är de fem mest intressanta kvar - Andalusiern, de båda Paint-variationerna, Lipizzanern och förstås den mycket omtalade Appaloosan. Jösses, vad nyfiken man blir. Som Lipizzanern - tänker de släppa tre hästar av den? Två skimmelvarianter och en brun? Jag kan ju inte tänka på annat än Spanska ridskolan.
 
   Vi har en championatplats i Fort Pinta som antagligen öppnar vilken vecka som helst. Dock är jag inte intresserad av det, eftersom jag inte tävlar i championaten, men det är ju rätt kul att se hur banan går och vilka rosetter som finns. Det vore rätt kul att kunna köra championaten som dagliga lopp med en liten/ingen belöning, jag som inte vill tävla i grupp skulle nog ändå vilja testa banorna. Får hoppas att det blir tillgängligt någon gång i framtiden.
 
   Dessutom finns det ju numera en liten "hage" intill Steves stall. Och jag kan ju inte vara den enda som spänt inväntar vad den är till för.
 
   Hoppsan hejsan, det här blev lite längre än jag förväntat mig. Men ni kanske förstår min poäng, det finns mycket att se fram emot i spelet just nu (Södra Jorvik lär ju bli färdigt någon gång det här året, tror jag) och jag är jättetaggad inför allting :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.