Chrome Pointer

Jag har verkligen för lite att göra

   Har kutat runt i Jorvik och skrivit upp allt jag är intresserad av att köpa i de olika affärerna. Så roligt är mitt liv. Jag ska räkna ihop hur mycket SC/JS som jag behöver samla in, men jag kan ju säga att det är över 30 000 JS... galet :P
 
   Jag har gjort klart dag två av Ydris uppdrag. Jag förstod redan igår vad som skulle hända uppe i Höglandet, det gjorde väl de flesta, och jag tycker att det är en väldigt rolig idé. Jag är bara lite förvånad över att det tog så pass lång tid innan något hände, men bättre sent än aldrig, förstås. Uppdragen idag tycker jag var helt genialiska, den där narren är ju rätt fantastisk faktiskt. Det finns väldigt mycket humor i spelet egentligen, som man kanske inte ser vid första anblicken, men jag älskar de här små detaljerna.
 
   Nä, nu ska jag sätta mig framför en bra film och räkna ihop hur mycket JS jag behöver tjäna ihop.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.