Chrome Pointer

Jag gillar måndagens uppdrag.

   Det här med batteridrivna kossor, samla daggdroppar och leta stjärnsten. Det är lite mys. Uppdraget med att rida upp till bergspasset känns lite fjantigt vecka ut och vecka in, men det är en inkomst.
   Sen att plocka skräp i skogen och att hjälpa Birdie... jag tycker inte om Birdies ungar. Jag missar alltid en av dem och gasar runt som en tok i skogen för att försöka komma på var jag inte har letat än. Och då jag ska prata med Sonja efter att ha plockat skräp, då hittar jag henne aldrig, blir också sådär att man rider runt och ba "var tusan tog hon vägen?". Det är en aning störande ibland.
   Fast jag tycker ju att det är väldigt kul att vi har en NPC som alltid rör på sig. Hoppas att det kommer fler såna!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.