Chrome Pointer

Jag gillar Björn

   Vad är det det här liksom? Vet inte om det är meningen eller om det är något fel men hursomhelst så är ju Björn en sån helskön karaktär, han kan verkligen inte ha alla hästar hemma x) Det här att han svimmar hela tiden tycker jag är ett sådant genidrag, det är de där små detaljerna som gör så grymt mycket för spelet :)
 
 
   Btw gjorde jag idag klart alla uppdrag med Björn och Agnetha på nivån "Gillad". Nu lär det ta några dagar innan det går att fortsätta, men de har så många dagliga uppdrag så det gör inte så mycket. Sex stycken dagliga uppdrag med Agnetha idag! Det var då inte illa.
   Fick ett tredje föremål från de båda smurfarna idag också, tycker det är väldigt roligt att få saker i uppdragen. Dagens grej tyckte jag var riktigt fin så jag ska försöka använda den framöver :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.