Chrome Pointer

Ja ni

   Jag är inne på dag tre av Ydris uppdrag nu. Det är ju en genialisk uppdragsserie, helt enkelt. Jag tycker det är himla bra... monologer? dialoger? Vad man nu ska kalla dem. Det är väl en dialog där vi bara ser ena sidans manus, typ. Är rätt säker på att jag såg en liten hänvisning till Lady & Lufsen också?
 
 
   Btw så har jag hittat alla stjärnor nu. Det känns som att det nu är så fullt av stjärnor runt Jorvik så att det kanske inte kommer fler innan de nya områdena öppnas? Fast jag har funderat på om det kommer stjärnor i Hollow Woods, men jag tvivlar lite på det. Kanske tre-fyra stycken i så fall?
   Aja. Nu har jag ju hittat alla och det innebär att jag återigen står utan sysselsättning, som vanligt typ :P Ska in och sköta om hästarna, men annars har jag inte mycket mer att göra i spelet just nu. Samla JS kanske.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.