Chrome Pointer

Ja ni

   Det har varit ovanligt dött här idag. Anledningen är att jag susade igenom alla blå uppdrag i morse och inte haft något skrivlust då jag har haft en lite sämre dag idag. Dock tänkte jag försöka spela något av de fyra Star Stable-spelen idag, för att uppdatera mig själv och få lite bilder.
 
   I morgon har jag fått ihop JS nog för att köpa ett par till hästskor, och sedan kan jag börja shoppa igen :) Jag har varit riktigt sugen på ett par saker nu i veckan men det kommer nog vara rätt skönt då jag får in skorna i ryggsäcken - då nästa pålle kommer är utrustningen färdig och jag slipper ta Iddys skor hela tiden.
 
   Har era hästar egna skor eller byter ni skorna mellan era hästar hela tiden?


Sabrina Bluefall

Egna skor :),din blogg är bra!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.