Chrome Pointer

Ingen häst utan skor

   Nu har Iddan äntligen fått sig helt egna dojjor och nu ska man spara upp till 9900 JS igen - vill gärna ha ett par skor till övers då nästa pålle flyttar in.
 
   Nu kommer jag spendera någon timme eller två med mitt skrivblock - ska skriva upp veckans sista blå uppdrag och sedan ska allt in på Wikin. Var lite lat nämligen och orkade inte lägga in alla fredagens uppdrag, för att inte tala om gårdagens. Men nu har jag tid, jag har gjort allt jag borde här hemma för dagen (typ dammsugning och sådana tråkigheter) så nu blir det SSO och Wiki ett bra tag framöver :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.