Chrome Pointer

Inbillar jag mig?

   Det känns som att det går väldigt kort tid innan hästen blir hungrig igen efter att man matat den, kanske max en halvtimme?
   Iofs tabbar jag ofta ur spelet för att kunna skriva på Wikin, men nu har jag haft koll på mina höransoner idag och... ja, om jag skulle mata hästarna när de blir hungriga skulle jag bli urfattig.
 
   På tal om fattig, jag tänkte lite på de där höbalarna man kan köpa nu. Jag kommer aldrig mer köpa hö i enpack, det här tar ju mycket mindre utrymme i ryggsäcken, men jag tycker nästan att storpacket bör vara lite billigare. Att köpa tio enpacks-hö kostar ju lika mycket som en höbal, men man köper ju saker i storpack för att hålla på ekonomin. Eller storpacken är billigare, det är väl lagen om Coop eller något, jag vet inte. Nejmen jag hoppas att priset på storpacket med hö ändras så det blir lite billigare, annars vore det ju rätt najs med fler sätt att tjäna pengar på - vilket ändå lär dyka upp snart, med de nya bryggorna på Moorlands södra strand :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.