Chrome Pointer

Hur många uppdrag ska det bli?

   Jag älskar blåa uppdrag, de är ett bra sätt att tjäna JS på. Men nu då jag bygger rykte med Björn och Agnetha undrar jag lite hur många uppdrag det kommer bli i slutet. Inte för att det skulle vara negativt, för min del kan det vara hur många som helst, men nu då jag försöker sammanställa alla uppdrag till Wikin blir jag lite fundersam. Jag tror jag gjorde sammanlagt fyra dagliga uppdrag med Agnetha idag. Jag har ju nu börjat med uppdragen som kommer efter Solgården, och om det blir så att trädgården ska delas upp i ytterligare två delar (vilket alla i princip tar för givet nu, men det känns ju också mest logiskt), blir det upp till åtta dagliga uppdrag med Agnetha om dagen då?
   Man tjänar ju inte mycket JS på det tyvärr, eftersom man får väldigt lite för allt jobb med de där båda smurfarna i trädgården, men att tjäna rykte är ju alltid okej om man säger så. Fram tills att man samlat allt rykte som går att samla, för då gör man det ju bara för pengarna.
 
   Aja, för att avrunda det här kan jag ju säga att Vingårdens trädgård är nästan min favoritplats nu. Det är så himla fint ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.