Chrome Pointer

Hoppas verkligen...

   ...att det kommer nya hästar i morgon. Jag är så grymt sugen på att få in ett sto i mitt stall, så jag hoppas att det dyker upp en häst som jag klickar med. Om inte annat vore det najs att kunna ändra hästarnas manstil, känner att både Iddan och Ash vill pröva på den långa, härliga manen ^^
 
   I övrigt så är det nu ESC, vilket jag hoppas att ingen har missat, så godnatt säger jag till bloggen för Schlagernörd som jag är så sitter jag klistrad framför tvn ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.