Chrome Pointer

Hästfärger att se

   Jag har väldigt länge spelat Howrse, som påminner lite om en (enligt min mening) bättre version av Stallet.se. Hästarna där kan man inte direkt personalisera som på Stallet.se, men det innebär också att det är lättare att jobba upp sig i graderna. Saker och ting beror istället på genetik.
   Alla hästraser som finns tillgängliga på Howrse har olika färger, eller rättare sagt, alla hästar i sig har olika färger. Det är liksom en procentuell chans för en häst att få en viss färg då den föds, beroende på vilka färger som är vanligast för hästens ras.
   ...fattade någon det där?
 
   Det finns några färger jag har upptäckt tack vare Howrse, som jag inte kände till innan. Cremello, till att börja med. Jag trodde att Cremellofärgade hästar var albinos innan jag började med Howrse. BEEEP, fel. Finns inga albino-hästar i existensen,
   Jag tapapde ämnet igen. Jag tänkte helt enkelt visa några färger jag tycker om och som jag inte skulle banga på att se i SSO.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Det är lite färger jag gillar. Självklart finns det fler, men Howrse erbjuder så många olika färger att jag inte orkar lägga upp fler just nu, hehe.
   Om du inte redan spelar Howrse är det ett spel jag varm rekomenderar, det kan vara lite förvirrande att lära sig (åtminstone jag hade svårt för det) men då man kommer in i det är det lätt och roligt. Går att spela helt gratis, gäller bara att ha lite tålamod då.
 
   Jag spelar på den internationella servern under namnet Zijena om någon är intresserad av att skicka vänförfrågan :)


Linnea Flowerstar

Jag har howrse! Jag hter LinneaLouise :)
Kan du bli vän med mig där Esmeralda?¨
Kul med en från SSO på Howrse!

:D

Svar: Tyvärr så spelar jag bara på den internationella servern :/ Mitt konto på den svenska servern raderades eftersom jag aldrig var online xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.