Chrome Pointer

Har just nu...

   ...färdigställt ett grymt långt inlägg som kommer upp i morgon bitti. Förhoppningsvis kommer det ligga i mångas intresse, jag kan åtminstone utlova massvis med färgglada bilder och en resa genom 2000-talets utveckling. Om man säger så.
 
 
   Jag har massa mer Wiki-arbete framför mig, men först ska jag ut och handla. Den här veckan kommer uppdragen med Jorviks Fiskeklubb dyka upp, jag ska försöka hitta på något snyggt och enkelt sätt att strukturera upp de sidorna. Lär ju gå måttligt bra.
   Nej nu måste jag slita mig från datorn. Psh.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.