Chrome Pointer

GAHAHAHA!

   Okej, mitt möte blev inställt (det lokala sjukhuset hatar mig, de ställde in mitt möte i går också xP) så jag började flumma på Youtube och wihihihi ♥
 
 
 
    Om det önskas kan jag lägga upp en väldigt förenklad översättning, min franska är galet ringrostig men jag förstår det mesta de säger (förvånande nog, jag trodde inte att jag faktiskt skulle fatta något ^^')
 
   Men om inte annat så ser man lite hur SA fungerar, och trots att jag bara spelat spelet en gång i mitt liv (tjugo minuters speltid för cirkus fem år sedan (y) ) så får jag en galen nostalgikick. Jag är så skadad av Starshine Legacy och Star Stable, snacka om beroende ^^'


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.