Chrome Pointer

Funktioner som har förlorats

   Nu pratar jag om bakutsparkarna, och att hoppa med karaktären. Det gick att hoppa med karaktären i Star Stable, men det var så mesiga hopp så jag vet inte vad. Ryttaren kom ungefär tre centimeter ovanför marken. Fjantigt.
   I Starshine Legacy gick det bättre. Jag tror att man var tvungen att hoppa med karaktären ett par gånger genom serien också. Åtminstone någon gång i SSL3, då man skulle klättra över avgrunder och klippor och gud vet vad.
 
   Meteor kickar till. Bilden är lånad från Alicia Starnight.
 
   Bakutsparkarna var mer som en kul grej. Jag tyckte det var charmigt, SSL är de enda hästspel jag någonsin spelat där det faktiskt är möjligt. Kanske inte så viktigt att ha i SSO, men det är en av de grejer jag verkligen kommer ihåg SSL för. Det var unikt. Jag tycker att det borde komma till SSO, just för den unika faktorn. Utan SSL hade vi aldrig fått något Star Stable, utan Star Stable inget SSO - tja, utan SSL, ingen grundstory alls i SSO.
 
   Då jag ändå är inne på det här spåret - jag saknar att kunna gå. I både Star Stable och SSO börjar karaktären springa efter ett par sekunder om man håller i framåt-knappen. Jag tycker det är jätteirriterande, faktiskt. Jag återgår hellre till det gamla hederliga W+Shift från Starshine Legacy. Att välja själv då man vill gå eller springa, det vore nice.
 
   Vad tycker ni?


Siri Moonbear

Jag förstod aldrig hur man fick hästarna att sparka bakut :s

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.