Chrome Pointer

Fort Pintas bank

   Då SSO startades var det väldigt mycket aktivitet på PF, och vi som skrev där diskuterade hela tiden om saker som kunde göra spelet bättre. Redan någon månad efter att spelet öppnats drömde vi om nya områden, träns utan nosgrimma och benlindor, och tänk vilken tur vi hade som fick de där grejerna :)
 
   En sak som vi önskade oss som dock inte har skett handlar om bankvalvet i Fort Pinta. Jag tror att det har varit med i ett enda uppdrag genom hela spelserien, om ens det. Minns faktiskt inte. Men det vi ville var att man skulle kunna förvara JS i valvet, eftersom gränsen man kan ha i ryggsäcken är rätt tight (vissa grejer kostar typ 9.950 JS och max är 10.000, det är lite jobbigt). Det är något jag fortfarande hoppas på, det vore en himla fiffig funktion.


Siri Moonbear

Det användes under ett uppdrag precis när man blev SR tror jag :3 Fast det kan vara ett icke SR uppdrag... Hm x)

Cecilia Starhill

Jag har för mig att i början när man kom till FP, så skulle man typ hämta något där, jag kan ha fel men jag har för mig det.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.