Chrome Pointer

Förstår inte grejen

 
   Pållen till höger är ett Engelskt fullblod. Pållen till höger är ett Danskt varmblod. Men... jag tycker visserligen att färgen är fantastiskt snygg, men de är ju så lika? Den enda skillanden är ju att pållen med knoppar är aningen billigare och har gråare skyddshår.
   Jag hoppas att det inte kommer fler hästar framöver som kommer vara så lika, det känns lite menlöst... Då man kan byta man och svans på hästarna kommer det ju kunna bli minimal skillnad mellan de här båda :P


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.