Chrome Pointer

Fina grålle

 
   Jag älskar cirkustältet. Fantastiskt ljus, en otrolig miljö. Kamerafunktionen är helt makalös. Jag vill precis som många andra att denna funktion ska dyka upp i paddockar och ridhus, och jag tror nästan att det kan hända om vi har tur. Jag har sett massvis med fantastiska bilder på olika bloggar de senate dagarna, och det är jätteroligt.
   En sak, dock. Jag har sagt det förut, men det vore otroligt att kunna dölja andra spelare med en knapp. Cirkustältet är väldigt häftigt i det att man kan samarbeta då det kommer till att ta fram eldringarna, men det är väldigt svårt att fota då det är fullt av andra spelare runt om.
   Fast just nu är jag glad ändå. Cirkustältet är så häftigt att jag inte riktigt kan sätta ord på det. Så som så mycket annat inom denna otroliga spelvärld, faktiskt.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.