Chrome Pointer

Enjolras - Till Neo

   Jag fick en jättefin bild på min Iddylur från Genevieve Nightbard för ett tag sedan, så på ungefär en och en halv timme (och med en massa problem med mitt uråldriga Photoshop) fick jag fram Enjolras. Hoppas att du gillar bilden, Neo!


Genevieve Nightbard

OMFG <3 Nej, fy fan vad glad jag blir! :D superfin!

Svar: Roligt att du gillar den :D Bilden du ritade av Iddan var ju så fin så jag kände att jag ville ge något tillbaka ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.