Chrome Pointer

En sak jag inte förstår

   "Kan någon visa mig vart man köper det här?"
 
   "Var finns det tröjor?"
 
   "Var i Fiskebyn köper man det här?"
 
   Jag blir seriöst tokig. Och jätteirriterad. Hur svårt kan det vara att använda sitt eget huvud och försöka göra något själv? T ex citat nummer tre, då personen som frågar redan står i Fiskebyn och sedan ber någon komma från Moorland för att denne är för lat för att gå runt i affärerna och leta efter varan själv. Särskilt det här med att "jag vill ha hjälp men ni måste komma till mig för jag tänker inte flytta på mig och tills någon hjälper mig tänker jag spamma chatten med versaler".
   Jag försöker verkligen vara trevlig i spelet, för jag är en sådan själv som får ångest då folk är otrevliga mot mig, och då folk attackerar mig personligen med såna här frågor stänger jag istället ner spelet. Gör det ont att försöka själv eller vad håller folk på med egentligen?


Lucy Westlake

Håller med till 100%..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.