Chrome Pointer

Detaljer. Dessa detaljer.

   I går fick jag ju en knäpp och skrittade en sväng på Iddan, och då kom jag på att han aldrig har varit med till Silvergladeslottet. Såååå, det ändrade jag på.
   Väl där inne så började jag filosofera. Synd att jag aldrig hann läsa filosofi innan jag blev sjuk, jag kanske hade lyckats hitta på något bra flum i den kursen. (Fast iofs... med den läraren... jag förstår att klasskamraterna håller på att få ett mentalt sammanbrott.)
   Filosofera, ja. Har ni tänkt på hur mycket detaljer som finns i det här spelet? Titta bara på det här. Jag har inte inspekterat slottet så här tidigare, man kan säga att jag har tittat utan att ha sett.
   Förlåt de dåliga bilderna.
 
 
 
   Det finns ju detaljer i all design i spelet, men det är sällan man stannar upp för att verkligen uppskatta dem. Det är sånt här som gör att jag vill hålla på med spelutveckling och design.


Siri Moonbear

Hejsan :D
Jag måste först och främst berömma denna underbara blogg. Igår satt jag och läste igenom hela och bara njöt av alla dina iakttagelser och tankar, för det är sådant som får mig att börja tänka själv osv. Din blogg är en blogg jag gärna skulle vilja efterlikna, med smarta inlägg gjorda av nån som VET något om hela StarStable serien. Jag själv har "bara" spelat StarStable Årtidsryttarna och StarStableOnline och tycker det är jättekul att få information om Starshine Legancy då jag själv inte fått möjligheten att följa historien på samma sätt. Tack för att du driver en underbar blogg!
Och nu måste jag lägga till att jag använder Wikin minst en gång per dag, kan sitta i flera timmar och kolla igenom alla sidor :3

Svar: Tack så otroligt mycket för dina fina ord, det värmer verkligen ♥ Jätteroligt att du uppskattar Wikin också :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.