Chrome Pointer

Det tog x antal timmar

   Efter att jag lusläst kodningen på ungefär fem olika Wikis startsidor lyckades jag ÄNTLIGEN lista ut hur jag skulle göra med startsidan på Wikin. (Det värsta var att jag provade just den koden redan i natt, men då blev något fel så inget hände alls, så jag förvirrade mig själv massor) Man välkomnas nu av ett bildspel med länkar, till höger under reklampelaren-som-vägrar-försvinna ligger en omröstning och hela sidan är nu mer färgglad och välkomnande. Är inte helt färdig, lite till ska fixas, men fasen vad det börjar bli bra nu :D
   Reklam, visst, men det vore väl mer najs om man kunde ha någon reklam-hubbelur som faktiskt har något alls med ämnet att göra?
 
   Jag gjorde dagens uppdrag i Vingårdens trädgård i morse. Har den där Agnetha rymt från ett mentalsjukhus? Varje gång jag ser hennes avatarbild kan jag inte annat än tänka på spökhistorien om Nord (om någon har gått på Nybyggets ridläger så vet ni vad jag menar).
   Men den där trädgården kommer nog bli himla spännande om några dagar. Den har verkligen potential. Jag hoppas verkligen att någon fontän dyker upp någon gång också, för det skulle vara riktigt mys med blommor (då det väl blir en blomsterträdgård) och porlande fontäner.


Maria Moondaughter

NICE! :D

Svar: :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.