Chrome Pointer

Det börjar bli lite ordning

   Jag håller på att lägga upp alla dagliga uppdrag på Wikin, och nu börjar det bli lite ordning på kalaset. Förhoppningsvis ska sidorna vara kompletta till nästa vecka...
 
   Jag har lite problem då det kommer till att fixa bilder till fiskarna. För de är inte helt lätta att fota. Jag tror att jag kan ha en idé, menmen... om någon har bra, synliga bilder på SSO's fiskar på lager kan denne gärna få lägga in dem på Wikin x)
 
   Nej, nu blir det en vända på Tumblr och sen ska här tjänas JS.


Maria Moondaughter

Menar du de där fiskarna som hoppar upp och ned ur vattnet medans man fiskar? I så fall finns det en bild på dem på fiskar-sidan(det är väll samma fiskar som hoppar på alla sorterna?).

Svar: Typ, det är ju sju olika fiskar + kräftor, Gyllensill och Jorvikisk stör, och helst vill man ju ha olika bilder till alla :P Det kanske inte är möjligt, men det är då man kommer med ritblocket ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.