Chrome Pointer

Det är ju lite larvigt

   Håller på och räknar ut hur mycket SC och JS jag måste samla ihop för att kunna köpa allt jag är intresserad av i spelet. Och det är helt galet, för jag är uppe i ca 50 000 JS och ett antal tusen SC just nu. Och jag har trasslat mig igenom en liten del av alla siffror. En väldigt liten del.
   Matte har aldrig varit min starka sida, fast jag antar att det här är bra träning, hehe...
 
   I övrigt händer det inte mycket roligt idag. Fast förhoppningsvis får jag upp listan idag, bloggen är ett bra sätt att hålla reda på mig själv ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.