Chrome Pointer

Den girige Mr Kembell

   Vi har nu mött Mr Kembell ett antal gånger. Han är en slemboll. Han är kall och girig. Han drar sig inte för att bryta mot lagen för att få sin vilja fram - och allt han verkar vara ut efter är pengar. Pengar. varför börjar jag tänka på Enöga från Dunderklumpen? Det bör jag inte göra i det här fallet.
 
   Var kommer Mr Kembell ifrån? Kommer han från ön och fick idén "jag ska gå emot alla invånare i min hemstad och förstöra miljön alla älskar"? Eller kommer han från fastlandet och beslöt sig för att försöka tjäna pengar på annat håll? Var fick han sina ilskna hundar ifrån? Gillar han att gå runt i skogen med sin cremefärgade kostym då han ska ta sig fram och tillbaka i Jorvik? (Var det bara jag som reagerade på att kostymnissen bara traskade iväg med sina hundar i riktning mot typ... ingenstans?)
   Jag avskyr slembollen, dock älskar jag uppdragen med honom - för då får man ytterligare en chans att sabba hans planer. Skadeglädje är den enda sanna glädjen, är det inte så de säger? Men, jag hoppas att vi får reda på någon slags backstory, kanske få någon slags förklaring till varför han är så vidrig som han är. Det vore roligt.


Adrienna Darkbell

Håhå Jaja. Slembollar och kräkhögar, håller med. Det vore kul o veta hans bakgrund!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.