Chrome Pointer

Den där censuren driver mig till vansinne

   Det går inte att skriva "jösses". Och då jag försöker använda mig av ett barnvänligt språk då jag inte använder mig av fula ord (något som bara händer i spelet och på den här bloggen) är "jösses" ett av de ord jag använder mig av mest.
   Jag blir vansinnig, skogstokig, jag vet inte vad, men det bidrar verkligen än mer till att jag inte vill använda mig av chatten i spelet, för jag kan inte föra en vettig konversation alls utan att bli censurerad HELA tiden. Och det är helt vanliga ord jag använder. Men jag upptäckte att "alkoholhaltig" inte innefattas av censuren. (En del av en galen plan där jag och Genevieve Nightbard funderade på om vi skulle kunna ha en bättre chans mot Garnok om vi såg till att han var berusad, finns en viss chans att det skulle funka tror vi).
 
   Och det allmäna flummet är ett tecken som tyder på att jag börjar bli lite för trött för mitt eget bästa, så godnatt, Jorvikbor.


Felicia Greenhill

Ja du. Jag stör mig på samma sak. Att man inte kan skriva "jösses" är väldigt jobbigt. Brukar iallafall skriva det engelska ordet "jeez" istället. Tyvärr vet ju inte alla att även det betyder jösses

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.